Atos osiguranje a.d. Bijeljina saziva vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Glas Srpske

ATOS OSIGURANJE AD BIJELJINA
Broj: 10667/18
Datum: 07.08.2018.

Na osnovu odluke Upravnog odbora Društva broj: XCI-7/18 od 06.08.2018. godine, a u vezi sa članom 268. Zakona o privrednim društvima i članom 92. Statuta "ATOS OSIGURANJE" a.d. Bijeljina, Upravni odbor Društva upućuje

POZIV
ZA VANREDNU SJEDNICU SKUPŠTINE AKCIONARA
"ATOS OSIGURANJE" a.d. Bijeljina

koja je zakazana za dan PETAK, 24.08.2018. godine, u 12.00 časova, u prostorijama "Tržnica" d.o.o. Banjaluka, Ulica Ive Lole Ribara 4, u Banjaluci.
Za ovu sjednicu predložen je sljedeći

Dnevni red:

1. Izbor predsjedavajućeg Skupštine,
2. Izbor radnih tijela Skupštine: dva ovjerivača zapisnika, zapisničara.
3. Razmatranje i usvajanje zapisnika sa prethodne sjednice Skupštine akcionara,
4. Razmatranje i usvajanje odluke o razrješenju članova Upravnog odbora,
5. Razmatranje i usvajanje odluke o imenovanju članova Upravnog odbora,
6. Donošenje odluke o imenovanju dva prokurista,
7. Razno.

Obavještenje akcionarima:
Saglasno odredbamaZakonaoprivrednim društvima, određenje 14.08.2018. godine, kao dan na koji je utvrđena lista akcionara Društva koji imaju pravo glasa na ovoj sjednici Skupštine akcionara, a na osnovu izvoda iz Centralnog registra hartija od vrijednosti a.d. Banjaluka.
Akcionari sa pravom glasa ostvaruju pravo glasa neposredno ili preko predstavnika - punomoćnika. Punomoćje dostaviti poštom na adresu "ATOS OSIGURANJE" a.d., Ul. FilipaVišnjića 118, 76 300 Bijeljina, sa naznakom "za organe upravljanja" ili neposrednom predajom, najkasnije do početka sjednice Skupštine akcionara.
U slučaju da sjednica Skupštine akcionara ne bude održana navedenog dana zbog nedostatka kvoruma, ponovljenasjednica biće održana isti dan, na istom mjestu, saistim dnevnim redom, u 15.00 časova.
Materijal za ovu sjednicu Skupštine akcionara dostupan je akcionaru, odnosno njegovom punomoćniku, u sjedištu Društva, svakog radnog dana od 08.00 do 15.00 časova.
Poziv je objavljen na internet adresi Banjalučke berze www.blberza.com


UPRAVNI ODBOR
Miodrag Kaurin
Predsjednik

 



Prečice: BROS