JP Komus a.d. Nevesinje saziva vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Glas Srpske

JP "KOMUS" AD NEVESINJE
Broj: NO-137-2/17
Datum: 30.11.2017. godine

Na osnovu člana 25. Stav 1. Prečišćeni tekst Statuta JP "Komus" a.d. Nevesinje privremeni Nadzorni odbor, na sjednici održanoj 30.11.2017. godine donosi odluku i

SAZIVA

Vanrednu sjednicu Skupštine akcionara JP "Komus" a.d. Nevesinje, koja će biti održana u petak, 22.12.2017. godine, sa početkom u 11 časova u prostorijama SO Nevesinje u Ul. Cara Dušana 44, 88280 Nevesinje.
Za sjednicu se predlaže sljedeći

DNEVNI RED

1. Izbor radnih tijela Skupštine akcionara.
2. Usvajanje Zapisnika sa prethodne sjednice Skupštine akcionara.
3. Donošenje Odluke o razrješenju članova privremenog Nadzornog odbora JP "Komus" a.d. Nevesinje.
4. Usvajanje Izvještaja Komisije o provedenom javnom konkursu i prijedloga rang-liste kandidata za izbor članova Nadzornog odbora JP "Komus" a.d. Nevesinje.
5. Donošenje Odluke o izboru i imenovanju članova Nadzornog odbora JP "Komus" a.d. Nevesinje.
6. Tekuća pitanja.

U slučaju da sjednica Skupština ne bude održana u zakazano vrijeme, ponovljena sjednica biće održana u petak, 29.12.2017. godine, sa početkom u 11 časova, na istom mjestu i sa istim dnevnim redom.
Uvid u materijale može se izvršiti svakim radnim danom u vremenu od 12 do 14 časova u službi za opšte i pravne poslove preduzeća.
Lista akcionara koji imaju pravo glasa na sjednici Skupštine akcionara utvrđuje se na osnovu Izvještaja Centralnog registra hartija od vrijednosti sa stanjem na dan 12.12.2017. godine.
Pozivaju se predstavnici: Opštine Nevesinje, Fonda za restituciju, Penzionog rezervnog fonda Republike Srpske i ostali akcionari da lično ili putem opunomoćnika učestvuju u radu Skupštine akcionara.
Potpis davaoca punomoći mora biti ovjeren kod nadležnog organa ili ovlašćenog lica u preduzeću.


Predsjednik privremenog
Nadzornog odbora
Stana Ćeklić, dipl. ecc

 



Prečice: KOMN