Integral sistem a.d. Doboj saziva redovnu Skupštinu akcionara

Izvor:  Glas Srpske

"INTEGRAL SISTEM" AD DOBOJ

Na osnovu člana 45, 46 i 74 Statuta i Odluke Upravnog odbora "Integral sistem" AD Doboj broj 10/17 od 15.9.2017. godine, Upravni odbor objavljuje

POZIV
za redovnu sjednicu Skupštine akcionara "Integral sistem" AD Doboj

Skupština će se održati dana 21.10.2017. godine (subota) sa početkom u 10 časova u Doboju, ulica Kralja Dragutina broj 58, u upravnoj zgradi Društva.
Za sjednicu Skupštine akcionara predložen je sljedeći

DNEVNI RED

1.Izbor radnih tijela za redovnu sjednicu Skupštine akcionara "Integral sistem" AD Doboj
a)Predsjednika Skupštine
b)Komisije za glasanje
c) Zapisničara i ovjerivača zapisnika
2.Razmatranje i usvajanje zapisnika sa redovne sjednice Skupštine akcionara održane 5.2.2017. godine.
3. Razmatranje i usvajanje Izvještaja nezavisnog revizora o reviziji finansijskog izvještaja za 2016. godinu.
4. Razmatranje i usvajanje Finansijskog izvještaja Društva za 2016. godinu.
5. Razmatranje i usvajanje Izvještaja o poslovanju Društva za 2016. godinu.
6. Razmatranje i usvajanje odluke o prenosu akcija manjinskih akcionara na otkupioca.
7. Donošenje odluke o izboru nezavisnog revizora za reviziju finansijskih izvještaja za 2017. godinu.

Odluka pod tačkom 6. Dnevnog reda donosi se na prijedlog kontrolnog akcionara - otkupioca Slaviše Đurića sa prebivalištem u Doboju u ulici Đuprijska 31 stan 12. Visina naknade koju nudi: 0,15779 KM po jednoj akciji.
Akcionari Društva mogu da izvrše uvid u materijal za skupštinu (Zapisnik sa prethodne Skupštine akcionara, prijedlog odluke o prenosu akcija, finansijske izvještaje, izvještaje o poslovanju i izvještaje nezavisnog revizora o finansijskim izvještajima za posljednje tri godine, Izvještaj otkupioca o primjerenoj novčanoj naknadi i pretpostavkama za prenos redovnih akcija manjinskih akcionara privrednog društva "INTEGRAL SISTEM" a.d. Doboj na otkupioca u skladu sa Zakonom o privrednim društvima, revizorski izvještaj o primjerenosti naknade i prijedloge odluka po tačkama dnevnog reda.
Uvid u materijal se može izvršiti u prostorijama u ulici Kralja Dragutina broj 58 u Doboju svakim radnim danom od 9 do 11 časova i na internet stranici Društva www.istranice.com/integrals.
U slučaju da se Skupština akcionara ne održi navedenog dana, zbog nedostatka kvoruma, ponovljena Skupština će se održati dana 24.10.2017 godine u isto vrijeme, na istom mjestu i sa istim dnevnim redom.
Pravo učešća i pravo glasa na Skupštini akcionari ostvaruju na osnovu izvještaja Centralnog registra hartija od vrijednosti sa stanjem na deseti dan prije dana održavanja Skupštine i to na dan 11.10. 2017 godine.

Broj: 10/17
Datum: 15.9. 2017. Godine

PREDSJEDNIK UPRAVNOG ODBORA
Milan Đurić

 



Prečice: INTS