Gas promet a.d. Istočno Sarajevo - Pale saziva vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Glas Srpske

Na osnovu člana 35. Statuta „Gas Promet" AD Istočno Sarajevo - Pale, i člana 6. Poslovnika o radu Skupštine akcionara, Upravni odbor Društva saziva

VANREDNU SKUPŠTINU AKCIONARA

Skupština se saziva s ciljem pokretanja postupka za izbor članova Upravnog odbora Društva. Vanredna Skupština akcionara "Gas Promet" AD Istočno Sarajevo - Pale održaće se dana, 5.9.2017. god., u prostorijama Društva u Palama u ul. Srpskih ratnika br. 17 sa početkom u 12 časova.
Za Skupštinu se predlaže

DNEVNI RED

1. Izbor radnih tijela Skupštine (predsjednika Skupštine, komisije za glasanje, zapisničara i ovjerivača zapisnika)
2. Usvajanje Zapisnika sa godišnje Skupštine akcionara održane 22.6.2017. g
3. Donošenje Odluke o utvrđivanju uslova, standarda i kriterijuma za izbor članova Upravnog odbora "Gas Promet" AD I. Sarajevo - Pale ispred Akcijskog fonda i Fonda za restituciju Republike Srpske.
4. Donošenje Odluke o raspisivanju konkursa za izbor i imenovanje članova Upravnog odbora "Gas Promet" AD I. Sarajevo - Pale ispred Akcijskog fonda i fonda za restituciju Republike Srpske.
5. Donošenje Odluke o imenovanju Komisije za izbor članova Upravnog odbora "Gas Promet" AD I. Sarajevo - Pale ispred Akcijskog fonda i Fonda za restituciju Republike Srpske.

U slučaju da sjednica Skupštine ne bude održana 5.9.2017. godine ponovna sjednica će se održati 12.9.2017. godine u isto vrijeme, na istom mjestu i sa istim dnevnim redom.
Svakom akcionaru koji to zahtijeva može se obezbijediti kopija materijala po svim tačkama dnevnog reda u sjedištu Društva u redovno radno vrijeme.
Pravo učešća i pravo glasa na sjednici imaće svi akcionari na osnovu izvještaja Centralnog registra o stanju akcija na dan, 26.8.2017. godine, lično putem zastupnika ili punomoćnika.


UPRAVNI ODBOR

 

 



Prečice: GPIS