Krajina Borac a.d. Banja Luka saziva vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Glas Srpske

"KRAJINA BORAC" AD BANJALUKA

Na osnovu člana 47. Statuta Društva, Upravni odbor Društva, na sjednici održanoj 23.7.2014. godine, donio je sljedeću

ODLUKU
o sazivanju vanredne sjednice Skupštine akcionara

Sjednica Skupštine će biti održana dana 11.8.2014. godine s početkom u 14 časova u prostorijama "MILAK" d.o.o. u Banjaluci, ul. Miloša Obilića br. 23.

Dnevni red sjednice Skupštine je:
1. Izbor predsjednika Skupštine.
2. Izbor Komisije za glasanje i zapisničara.
3. Usvajanje Zapisnika sa prethodne sjednice Skupštine.
4. Donošenje Odluke o prenosu akcija na otkupioca.
5. Razno.

Pravo učešća i pravo glasa na Skupštini akcionara ostvaruje se na osnovu izvještaja Centralnog registra hartija od vrijednosti RS, koji sadrži podatke o vlasnicima, broju i nominalnoj vrijednosti akcija sa stanjem na dan 1.8.2014. godine.

U slučaju da se sjednica Skupštine akcionara ne održi u zakazano vrijeme, zbog nedostatka kvoruma, ponovljena sjednica Skupštine se zakazuje za isti dan, jedan sat nakon izvještaja Komisije za glasanje o broju prisutnih akcionara sa pravom glasa, na istom mjestu, sa istim dnevnim redom.

Materijali sa dnevnim redom dostupni su svim akcionarima u sjedištu Društva u ul. Potkozarje bb, Potkozarje, Banjaluka, svakim radnim danom od 8 do 13 časova, počev od dana objavljivanja oglasa o sazivanju Skupštine akcionara do održavanja sjednice Skupštine.

Obavještavaju se akcionari da je u skladu s članom 438b. Zakona o privrednim društvima ("Službeni glasnik RS" broj 127/08, 58/09, 100/11 i 67/13) otkupilac Zoran Milaković donio odluku o otkupu akcija Društva od manjinskih akcionara po cijeni od 0.5568 KM za jednu akciju.

Banjaluka, 23.7.2014. godine

Predsjednik Upravnog odbora



Prečice: KRBC