Jugoprevoz Trebinje a.d. Trebinje saziva 1. vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Jugoprevoz Trebinje a.d. Trebinje

JUGOPREVOZ - Trebinje a.d.
Upravni odbor
Datum: 05.12.2011. godine
Broj:1/11

 

Na osnovu Člana 268 i 272 Zakona o privrednim društvima i 36. Statuta JUGOPREVOZ - TREBINJE a.d. Trebinje, Upravni odbor na sjednici održanoj dana 05.12.2011. godine donosi:

ODLUKU
O sazivanju I vanredne sjednice Skupštine akcionara JUGOPREVOZ - TREBINJE a.d. Trebinje.
Sjednica će se održati 26.12.2011. godine u prostorijama BTS MEDITERAN d.o.o. u Trebinju, adresa Dušanova 30, sa početkom u 10 časova.

Za sjednicu se predlaže sledeći dnevni red:

1. Usvajanje zapisnika sa prethodne sjednice Skupštine akcionara
2. Usvajanje godišnjeg obračuna za 2009 godine
3. Usvajanje godišnjeg izvještaja za 2010 godinu
4. Donošenje odluke o razrješenju člana Upravnog odbora
5. Imenovanje člana Upravnog odbora
6. Donošenje odluke o usvajanju Statuta JUGOPREVOZ - TREBINJE a.d. Trebinje, usklađenog sa Zakonom o privrednim društvima i Uredbom o klasifikaciji djelatnosti Republike Srpske
7. Razno
Svi akcionari upisani u knjigu akcionara na deseti dan prije dana održavanja sjednice Skupštine akcionara, koji žele da učestvuju u radu Skupštine, treba da dostave svoje prijave ili punomoći do 26.12.2011. godine u prostorije BTS MEDITERAN d.o.o. Dušanova 30. Trebinje.
Ukoliko se zbog nedostatka kvoruma sjednica ne održi u navedenom terminu, ponovna sjednica se zakazuje, istog dana, sa istim dnevnim redom sa početkom u 14 časova.
Sve dodatne informacije, kao i materijali vezano za sjednicu i prijedlozi odluke mogu se dobiti svakim radnim danom u prostorijama BTS MEDITERAN d.o.o. Trebinje.


UPRAVNI ODBOR

 



Prečice: JGPR