Kozaraturist UTP a.d. Prijedor - u stečaju - Zaključen stečajni postupak

Izvor:  Okružni privredni sud Prijedor

Okružni privredni sud u Prijedoru objavljuje da je Rješenjem broj: 67 0 St 090262 17 St, od 14.7.2023. godine, zaključen stečajni postupak nad pravnim licem "Kozaraturist" a.d. - u stečaju, Kralja Petra I Oslobodioca broj 94, Prijedor.
Ovlašćuje se stečajni upravnik Vlajko Gurešić iz Banje Luke da zastupa stečajnu masu u svim postupcima koji se vode pred sudovima i drugim državnim organima. Po pravosnažnosti Rješenja, isto će biti dostavljeno Odjeljenju registra Okružnog privrednog suda u Prijedoru radi brisanja stečajnog dužnika iz Registra poslovnih subjekata. Arhivska građa će se čuvati u objektu Miroslavke Milinović iz Prijedora, Ul. kralja Petra I Oslobodioca broj 76. Rješenje o zaključenju stečajnog postupka, kao i oglas o zaključenju istog, objavljeno je na oglasnoj tabli Suda 14.7.2023. godine.
Rješenje o zaključenju stečajnog postupka biće dostavljeno nadležnom tužilaštvu. Po pravosnažnosti Rješenja, isto će biti dostavljeno Registru Okružnog privrednog suda u Prijedoru radi brisanja stečajnog dužnika iz sudskog registra. Protiv Rješenja o zaključenju stečajnog postupka stečajni povjerioci i stečajni dužnik mogu izjaviti žalbu Višem privrednom sudu u Banjoj Luci u roku od osam (8) dana nakon proteka pet radnih dana od objavljivanja oglasa u "Službenom glasniku Republike Srpske". Žalba se izjavljuje putem ovog suda.

(67 0 St 090262 17 St-su)

 



Prečice: KZTR