Banjalukafarm a.d. Banja Luka - Pokrenut prethodni postupak za utvrđivanje uslova za otvaranje stečajnog postupka

Izvor:  Službeni glasnik RS 15/2023

Okružni privredni sud u Banjoj Luci objavljuje da je Rješenjem broj: 57 0 St 140201 22 St, od 27.1.2023. godine, pokrenut prethodni postupak za utvrđivanje uslova za otvaranje stečajnog postupka nad stečajnim dužnikom: Preduzeće za medicinsko snabdijevanje "Banjalukafarm" akcionarsko društvo Banja Luka, Ulica Sime Miljuša bb, Banja Luka (MBS 1-882-00, JIB 4400809370006).
Za privremenog stečajnog upravnika imenuje se Janko Vukoje iz Banje Luke.
Određuje se privremena mjera kojom se zabranjuje stečajnom dužniku: Preduzeće za medicinsko snabdijevanje "Banjalukafarm" akcionarsko društvo Banja Luka, Ulica Sime Miljuša bb, Banja Luka, da bez saglasnosti privremenog stečajnog upravnika raspolaže pokretnom i nepokretnom imovinom i novčanim sredstvima.
Mjere pojedinačnog prinudnog izvršenja pokrenute protiv stečajnog dužnika privremeno se obustavljaju. Izlučna i razlučna prava povjerilac ne može ostvariti u prethodnom postupku. Rješenje o pokretanju prethodnog postupka za utvrđivanje uslova za otvaranje stečajnog postupka objavljeno je na oglasnoj tabli Suda 27.01.2023. godine , a isto će biti objavljeno i na internet stranici APIF-a.



Prečice: VETP